Sterk kost i Steigen

SkoleForrige onsdag var Krisesenteret i Salten på besøk i Steigenskolen i Leinesfjord der de møtte både lærere og elver, og andre som er knyttet til deres arbeid. Og Angelica Kjos fortalte en sterk historie om kampen for å overleve etter å ha vært utsatt for overgrep.

Yrkesfag med ny vri

SkoleNylig ble det gjennomført yrkesfag for 69 elever fra 8. – 10. klassetrinn på Steigen sentralskole, men med en ny vri.

Trygt og trivelig

SkoleSøknadsfristen for videregående utdanning nærmer seg. Men hvorfor velge bygda framfor byen? Lokalavisa har snakket med tre elever som gjorde nettopp det.

Konsert og kunst på Prestegårdstunet

SkoleTysfjord kulturskole hadde sin årlige julekonsert på Prestegårdstunet sykehjem i Kjøpsvik nylig.

Infodag på Knut Hamsun videregående skole

SkoleMandag denne uka var tiendeklassingene ved skolene i Nord-Salten samlet til informasjonsdag på Knut Hamsun videregående skole på Oppeid.

Tok selv initiativ til å lage møteplass

SkoleDet var tredjeklassingene ved friluftslinja på Knut Hamsun vgs som selv fikk idèen om å lage en sosial møteplass for vgs-elever. Den første kvelden var i regi av Frisklivssentralen på Hamarøy.

 

Skoledag som dresskledd diplomat

SkoleForrige tirsdag var det duket for møte i FNs Sikkerhetsråd på Hamarøy. Elever ved Knut Hamsun videregående skole bekledde rollene som diplomater fra 15 land, og en hel skoledag var avsatt til å diskutere situasjonen i Syria og kampen mot IS.

Steigenpanterne

SkoleÅttende klasse ved Steigenskolen i Leinesfjord hadde ikke like stor suksess i årets First Lego League som i fjor, men hadde uansett et viktig budskap med sin ide om en pantemaskin for plastavfall.

Ber om trygg vei

SkoleDe myke trafikantene som ferdes fra Innhavet oppvekstsenter langs Finnøyveien mot industriområdet på Innhavet ønsker seg en liten gang- og sykkelvei som gjør at ferden blir tryggere.

Seniordag i Nordfold

SkoleSteigenskolen i Nordfold arrangerte tirsdag denne uka seniordag for alle over 60 år. Et femtitalls gjester ble underholdt av alle elevene, med sang og diktlesning, og de leste også vers om sopp og bær, som var årets tema for elevene.


Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.