Gradering i Steigen Taekwondo

SportSøndag og mandag var det sommeravslutning samt gradering av noen av klubbens medlemmer, og det var stort oppmøte.

Skal vise muskler i Midnattsolrittet

SportTil helga går en av Nord-Norges største sykkelritt av stabelen. Åtte deltakere fra Hamarøy IL Sykkel har planer om å vise muskler i Midnattsolrittet, og målsetningene er klare.

 

Klubbstevne og 20 års feiring

SportLørdag 21.mai arrangerte Drag svømmeklubb klubbstevne, og feiret samtidig 20 år som svømmeklubb.

 

Klare for Barents Games

SportMathilde Leivseth (15) og Sebastian Helland Olsen (15) fra Hamarøy IL er valgt ut til å representere Norge på gutte- og jentelaget for innebandy under Barents Games i Murmansk til helga.

Klart for Energibanken Cup 2016

SportLørdag 2. april er det klart for Energibanken Cup 2016 i Stetindhallen i Kjøpsvik. I år blir det storinnrykk i bygda, med nærmere 40 påmeldte lag fra Hamarøy, Steigen, Ballangen og Tysfjord som stiller opp i hallen. Så her blir det fotballkamper med spillere i alderen fem til seksten år fra tidlig morgen til sen kveld.

 

 

 

Polarcup i Hamarøyhallen

SportDen årlige Polarcupen i Hamarøyhallen nylig trakk rundt 60 klatrere fra Målselv i nord til Bodø i sør.

Viste styrke på Ofotosvømmen

SportOfotsvømmen 2016 ble arrangert av Bjerkvik svømmeklubb 23.-24. januar og Drag svømmeklubb tok gull og bronsje under stafetten.

Bredde og spilleglede

SportTaste of North-cup 2016

Over 200 spillere og 14 lag deltok på årets Taste of North-cup i futsal i Hamarøyhallen 8.- 9.januar. Spillere fra 1.divisjon såvel som amatører og ungdomslag var med, og sikret både bredde og spilleglede i Nord-Saltens største futsalturnering.

Les mer i papiravisa eller eAvis

Kjøpsnes skytterlag fikk ærespris

SportUnder en fest for sponsorer, samarbeidspartnere og styret i Kjøpsnes skytterlag sist lørdag overrasket banksjef Elling Berntsen forsamlingen med å overrekke Sparebanken Narviks ærespris 2015 til skytterlaget.

Vant Bodø Grand Prix

SportLars Magne Andreassen fra Drag vant Bodø Grand Prix i sjakk sist helg.

38 deltakere deltok i turneringen, som ble arrangert på Thon Hotel Nordlys. Deltakerne kom fra så godt som hele Nord-Norge og det er andre gang denne sjakkdysten arrangeres i Bodø.

 


Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.